Srbija Fun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Sundjer Bob

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Sundjer Bob Empty Sundjer Bob Tue Apr 13, 2010 8:27 am

AxE

AxE
Administrator
Administrator

Sundjer Bob Sponge_Bob-onesheet

Sunđer Bob Kockalone (engl. SpongeBob SquarePants) je američka crtana televizijska serija i medijska franšiza. Iako ga je prvobitno emitovala mreža „Niklodeon“, Sunđer Bob je emitovan širom sveta. Seriju je osmislio morski biolog i animator Stiven Hilenberg, a nastao je u njegovoj produkcijskoj kompaniji „Junajted plankton pikčers“. Serija je smeštena u Tihi okean u gradić Koralovo i dno obližnje lagune. Pilot-epizoda je emitovana u Sjedinjenim Američkim Državama 1. maja 1999. Zvanična premijera je bila 24. jula 1999. sa drugom epizodom „Bubblestand/Ripped Pants“.


Sunđer Bob je verovatno najmaštovitiji stanovnik Koralova. Živi u ananasu na dnu mora sa svojim kućnim ljubimcem, morskim pužem Gerijem. Zaposlen je u restoranu kod Kebe Krabe, pohlepnog morskog raka. Njegova specijalnost su pljeskavice, čiji tajni recept večito skriva od svog najvećeg neprijatelja - Planktona. Sunđer Bobov najbolji prijatelj je morska zvezda Patrik. Njih dvojica su nerazdvojni drugari, puni zanimljivih ideja.


Likovi
* Patrik Morska zvezda je Sunđer Bobov prijatelj i komšija. Živi ispod kamena i od nameštaja ima samo fotelju i televizor. Priglup je, dobrog je srca i često pomaže Sunđer Bobu u nevoljama. On isto kao i Sunđer Bob voli da lovi meduze.

* Lignjoslav Pipak je Sunđer Bobobov prvi komšija. On često prezire Sunđer Bobova i Patrikova detinjasta ponašanja,ali na kraju ne odolevo i nekada im se i pridruži. On kao i Sunđer Bob radi u Keba Krabi kao kasir,ali za razliku od njega on mrzi svoj posao i želeo bi da postane nešto više. On užasno slika i svira klaniret.

* Sendi Veverica je Sunđerbobova prijateljica. Živi u vodi u svojoj staklenoj kući. Poznata je po tome što se brzo naljuti na Patrika i takmiči se sa Sunđerbobom u karateu. Ona je poreklom iz Teksasa.

* Keba Kraba je stara škrtica koja obožava novac. On slabo plaća svoje radnike i često povećava cene svojih proizvoda, kao što je Kebina pljeska. Ima ćerku Biserku koja je morski kit.

* Plankton je zloća koji je ljubomoran na Kebu Krabu zbog toga što svi kod njega kupuju pljeskavice, a njegov restoran je stalno prazan. On želi da se dokopa recepta za pravljenje Kebine pljeske, kako bi Keba Krabu izbacio iz posla. Njegovi pokušaji su često neuspeli i dovode do veoma smešnih situacija. „Žena“ mu je kompjuter koji često voli da naziva ženom.

* Gari je Sunđerbobov puž, ali je više od običnog kućnog ljubimca. Veoma je pametan i ponekad pomaže svom vlasniku Sunđer Bobu. Voli da čita poeziju, ali samo kada Sunđer Bob nije u blizini.


_________________
Sundjer Bob Stpz
Sundjer Bob 2h356ph
https://srbijafun.darkbb.com

2Sundjer Bob Empty Re: Sundjer Bob Wed Apr 14, 2010 6:17 am

Lana.^^

Lana.^^
Moderator
Moderator

Omiljeni. Smile Samo sto je glupo sad, sve iste epizode. -.-"

3Sundjer Bob Empty Re: Sundjer Bob Wed Apr 14, 2010 9:41 am

AxE

AxE
Administrator
Administrator

ma ja da gledam 6 puta istu epizodu,nije mi dosadno Smile
Pored simpsonovih i nindza kornjaca (onih starih iz 1999),ovo mi je najbolji kratkometrazni crtani ikada


_________________
Sundjer Bob Stpz
Sundjer Bob 2h356ph
https://srbijafun.darkbb.com

Sponsored contentBack to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum